Estades temàtiques / ARXIVÍSTICA / Olot

VICENÇ CONDE

Del 26 d'abril de 2019 al 28 d'abril de 2019

VICENÇ CONDE
Arxiver, Cap de la Secció de Gestió Documental i Arxiu del Departament d’Interior
Barcelona

Biografia

Vicenç Conde Balderas (Barcelona 1971) és màster en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona. També és màster en Arxivística I Gestió Documental i té un postgrau en Gestió de Documents Electrònics per la mateixa universitat. Com a historiador ha investigat els moviments socials d’oposició al franquisme. Com a arxiver, després d’uns anys a l’Administració municipal, ha desenvolupat la seva carrera en diferents departaments de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2005. Fonamentalment s’ha dedicat al desenvolupament i la implantació del Sistema General de Gestió de la Documentació Administrativa. Actualment és el cap de la secció de Gestió Documental i Arxiu del Departament d’Interior, on coordina un equip d’arxivers i està centrat en la implantació de l’administració electrònica.

Projecte

Treballaré en el projecte proposat per l’Associació d’Arxivers – Gestors Documentals de Catalunya que porta el títol d’Arxius i governança de la informació. El projecte té per objectiu treballar sobre els aspectes més innovadors del nostre àmbit professional com per exemple la implicació de la gestió documental amb la transparència dels governs, la nova presencialitat als arxius públics, la gestió de dades massives i la seva qualitat, les implicacions del blockchain amb l’autenticitat documental, etc. Una de les línies de debat serà el paper dels arxius en la nostra societat, com un element d’interacció i de relació amb el coneixement però també com a forma de relació entre l’Administració i una ciutadania que vol ser responsable de la informació que genera.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"