Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

AGUSTÍN COLL

Del 10 de maig de 2019 al 12 de maig de 2019

AGUSTÍN COLL
Professor de secundària en l’especialitat de Sistemes Electrònics
Múrcia

Biografia

Agustín és professor de secundària des de 1992. Imparteix classes en diversos instituts de secundària i des de 1997 fins a l’actualitat a l’IES El Palmeral d’Oriola, com a professor de Sistemes Electrònics, impartint mòduls d’electrònica digital i analògica, desenvolupament de projectes, xarxes de dades i xarxes telemàtiques entre d’altres.

Agustín ha participat tutorant alumnes, en concursos nacionals, sent el més important i on han obtingut el Premi Nacional Don Bosco, amb projectes d’innovació electrònica.

Agustín ha participat en diversos projectes nacionals, relacionats amb el desenvolupament de sistemes electrònics així com innovació en el mètode d’ensenyament.

Projecte

L’estada a Faber em donarà l’oportunitat de compartir coneixements i explorar diferents formes i estratègies d’aprenentatge.

Estic treballant en el tema d’automatització, robòtica i impressió 3D i estic molt interessat en compartir experiències.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"