Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

JENS MÖNIG

Del 6 de maig de 2019 al 13 de maig de 2019

JENS MÖNIG
Investigador i dissenyador
Gäufelden

Biografia

Jens Mönig és investigador de SAP i crea entorns de programació interactiva. És un fanàtic dels blocs de codificació visual. Jens és arquitecte i creador, juntament amb Brian Harvey, del llenguatge de programació “Snap! Construeix els teus propis blocs” de la IC Berkeley utilitzat en el pla d’estudis introductori “Bellesa i alegria de la computació”. Anteriorment, Jens havia treballat amb Alan Kay en llenguatge de programació GP juntament amb John Maloney i Yoshiki Ohshima, i va ajudar a desenvolupar Scratch per al Laboratori de Mitjans MIT i el programari empresarial escrit en MioSoft. Jens és un advocat totalment qualificat a Alemanya i ha estat advocat, assessor corporatiu i conferenciant durant molts anys abans de redescobrir el seu amor per la programació a través de Scratch i Squeak. Per oci, un Jens li agrada tocar la guitarra i tocar la mandolina.

Projecte

Jens explorarà formes d’involucrar els Leaners en projectes STEAM a través de la computació física. Planeja treballar en el llenguatge de programació visual MicroBlocks per a la computació física juntament amb John Maloney, Bernat Romagosa, Jadga Hügle i Kathy Giori, retocant dissenys alternatius per integrar MicroBlocks en l’entorn de programació Snap!

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"