Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

MIREIA BRAUP

Del 10 de maig de 2019 al 12 de maig de 2019

MIREIA BRAUP
Professora de Tecnologia en l’educació secundaria i assessora tècnica docent
Caldes de Montbui (Barcelona)

Biografia

És enginyera tècnica industrial titulada per la Universitat Politècnica de Catalunya de Barcelona (UPC) i graduada en Enginyeria Química.

Va començar al món eductiu en la Formació Professional l’any 1992, és professora de Tecnologia d’ensenyament secundari obligatori i de batxillerat des de 1996.

També ha estat cap d’estudis durant dotze cursos acadèmics a l’Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Fa dos anys que treballa com a assessora tècnica docent al Servei d’Innovació, Xarxes i serveis educatius de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Projecte

Durant l’estada a Faber ens podrem reunir amb diversos equips per planificar i coordinar diverses actuaccions relacionades amb el programa d’innovació del departament d’educació STEAMcat.

STEAMcat és un pla governamental destinat a augmentar les vocacions cientificotecnològiques i matemàtiques, sobretot en les dones i en entorns desafavorits.

M’agradaria compartir experiències sobre innovació metodològica en l’entorn STEAM. 

Participem a la Jornada de Robolot amb l’intercanvi d’experiències per al professorat del dissabte 11 de maig que serà una oportunitat important per conèixer i compartir experiències amb la comunitat educativa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"