Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

PEDRO DAVID DOMINGO

Del 11 de maig de 2019 al 12 de maig de 2019

PEDRO DAVID DOMINGO
Profesor de formación profesional y director de la plataforma Didactrónica
Salamanca

Biografia

Pedro D. Domingo Fernández és graduat en Enginyeria Elèctrica amb màster en Enginyeria Electrònica i Automàtica, i tècnic en manteniment industrial. És professor de Sistemes Elèctrics i d’Instal·lacions Domòtiques i Automàtiques en Formació Professional en el centre educatiu Salesianos San José a Salamanca (Espanya). Actualment col·labora amb ArduinoBlocks i dirigeix la plataforma educativa amb maquinari lliure Didactrónica.

Projecte

Des Didactronica s’està treballant en la programació gràfica d’Arduino mitjançant ArduinoBlocks. S’està generant informació i provant i proposant nous dispositius que interactuïn amb Arduino, així com noves aplicacions en robòtica, domòtica, electricitat i gamificació. Es mostraran diferents solucions fruit dels treballs realitzats, principalment en el camp de la domòtica, gestió d’energia i robòtica.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"