Estades temàtiques / ROBÒTICA II / Olot

ANA ESQUIVA

Del 10 de maig de 2019 al 12 de maig de 2019

ANA ESQUIVA
Professora d’Electrònica
Sevilla

Biografia

Nascuda a Múrcia el 19 de juny de 1979. Va estudiar Enginyeria Electrònica a la Universitat de Cartagena (Espanya). El 2019 va acabar el màster en Educació i TIC a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Les seves passions són l’ensenyament, la tecnologia i la programació.

Ha treballat en diversos projectes, com Gutemberg 3D (2015), AndalucíaMakers (2015), Fecetel (2017) treballant en el camp de la Innovació. El 2018 el seu estudi va guanyar la medalla de plata en Robòtica Mòbil a Andalusia Skills.

Durant el 2019 ha participat en competicions de Robòtica, com Spainskills i Malakabot.

Projecte

Durant la meva estada a Faber compartiré la meva experiència com a professora d’Electrònica treballant en els reptes de la classe i com això influeix en els estudiants perquè desenvolupin diferents habilitats com la creativitat i la motivació. Mostraré les parts del meu projecte educatiu amb programació i LED a classe.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"