Estades temàtiques / POLÍTIQUES DE DIVERSITAT / Olot

JOSÉ R. DELANNOY

Del 22 d'octubre de 2019 al 4 de novembre de 2019

JOSÉ R. DELANNOY
Curador de la Fundació Pau Casals de Nova York a Puerto Rico
San Juan

Biografia

José Delannoy és actualment el representant de la Fundació Pau Casals de Nova York, des de gener de 2019. Professor del Programa de Turisme Cultural de l’Escola d’Administració d’Hotels i Restaurants de la UPR a Carolina. Instructor en la Universitat Interamericana de Fajardo, Programa d’Administració d’Empreses en Turisme (2018). Excurador i administrador del Museu Pau Casals de San Juan, Puerto Rico (2002-2018). Com a part d’altres experiències en el camp dels museus, va treballar al Smithsonian Institution (SI) entre 1999 i 2001, on va obtenir el seu Mestratge en Patrimoni Mundial i Projectes de Projectes Culturals (2016) i un màster en Estudis de Museus (2003) , ambdues de la Universitat de Barcelona, ​​Espanya.

Projecte

El meu objectiu és fer un estudi comparatiu de les polítiques de diversitat cultural en aquestes ciutats agermanades en nom del mestre Pau Casals. Prades-França, el Vendrell-Catalunya i Mayaguez-Puerto Rico. Aquelles ciutats que estan unides per un procés d’agermanament de ciutats. La Carta de la UNESCO de 2005 és fonamental per a les polítiques de diversitat i inclusió. Ens enfrontem a poder aconseguir que altres ciutats de Barcelona-Catalunya i San Juan, Puerto Rico es reuneixin per formar part d’aquesta xarxa dins d’aquestes iniciatives que aconsegueixen la conservació i difusió del patrimoni intangible de Pau Casals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"