Estades temàtiques / FEMINISMES III / Olot

ANGE FITZGERALD

Del 12 de gener de 2020 al 18 de gener de 2020

ANGE FITZGERALD
Professora docent i investigadora en educación
Brisbane

Biografia

Ange Fitzgerald és professora associada a l’Escola d’Educació de Mestres i Infantesa a la Universitat del Sud de Queensland (USQ).

El desig d’Ange és saber més sobre l’aprenentatge i la docència que la va portar a la costa oest d’Austràlia, on va utilitzar investigacions a partir de vídeo per explorar pràctiques docents efectives en l’educació primària de ciències. És una apassionada de la recerca basada en la classe i de l’educació docent a l’escola.

Després d’això, va tenir l’oportunitat de traslladar-se a l’Orient Mitjà durant dos anys per incorporar-se en una organització no governamental jordana a través de voluntaris internacionals australians. Va donar suport a un petit equip de personal local com a assessora educativa per desenvolupar plans d’estudi per explorar temes relacionats amb Petra.

Angela va tornar a la Universitat de Monash com a intermediària per al programa d’Experiència Professional Internacional i després com a directora d’Experiència Professional abans de començar a la USQ a principis d’aquest any.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, facilitaré la feina dels capítols que componen aquesta col·lecció per assegurar que el procés sigui positiu i productiu. Estic contribuint amb el primer i últim capítol de la col·lecció, així que estaré treballant en el seu desenvolupament durant aquest temps també.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"