Estades temàtiques / FEMINISMES III / Olot

IRINA POLESHCHUK

Del 12 de gener de 2020 al 18 de gener de 2020

IRINA POLESHCHUK
Investigadora, escriptora i artista
Hèlsinki

Biografia

La seva formació acadèmica se centra en els camps de les arts i l’estètica. Des de l’any 2000 Irina ha estat ensenyant història i teoria de les arts. Mentre el seu interès per la investigació se centrava principalment en la fenomenologia de l’ètica i la temporalitat, ha estat estudiant filosofia d’Emmanuel Levinas. El 2010 Irina ha defensat el doctorat amb la monografia “Temporalitat del cara a cara a l’ètica de Levinas” (Universitat d’Hèlsinki). Des de llavors, la seva investigació postdoctoral a la Universitat d’Hèlsinki s’ha centrat en l’ètica de la temporalitat, la temporalitat de la justícia, el dolor, la vergonya, el daurat, el sofriment i la fenomenologia de l’encarnació, el femení i la maternitat, la fenomenologia del dolor i la relació paterna, temporalitat del dolor i responsabilitat, fenomenologia del dolor a la maternitat, filosofia del dolor i desplaçaments traumàtics.

Projecte

Durant diversos tallers, juntament amb els meus col·legues treballarem en la monografia comú “Intervencions d’històries contra la bretxa de gènere des d’una perspectiva global”. En col·laboració amb Valerie Giovanini analitzarem i debatrem el contingut, planificarem l’estructura de les nostres aportacions i les inclourem en el text.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"