Estades temàtiques / DRETS LINGÜÍSTICS / Olot

SONIA ANTINORI (EN LÍNIA)

Del 26 d'octubre de 2020 al 2 de novembre de 2020

SONIA ANTINORI (EN LÍNIA)
Dramaturga, actriu i directora de teatre
Viareggio

Biografia

Els textos de Sonia s’han traduït a diversos idiomes europeus i s’han presentat a Itàlia i a l’estranger. Des de 1996 ensenya a escriure i interpretar obres de teatre en institucions públiques i privades. El 2006 va fundar la Companyia MALTE i des de llavors n’ha estat la directora artística. Amb MALTE ha produït i organitzat espectacles, projectes i esdeveniments artístics i culturals. El 2018 va ser guardonada amb el Premio Internacional La Escritura de la/s Diferencia/s en Cuba. La seva obra guanyadora ha estat posada en escena a l’Havana per Irene Borges el 2019. El mateix any va dramatitzar l’assaig Teoria della classe disagiata, de Raffaele Alberto Ventura. L’última obra de Sonia és Naufragium, que serà representada a la tardor de 2020 per Silvia Gallerano i sota la direcció de Daria Lippi al Teatre Fabbricone de Prato. El seu treball teatral ha estat reconegut amb diversos premis de dramatúrgia i teatre, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Projecte

Durant la residència Faberllull desenvoluparé una investigació preparatòria sobre la metodologia pedagògica en les arts escèniques multilingües per al projecte La Langue des Oiseaux. El projecte es presentarà en la propera sessió del programa ErasmusPlus en el marc d’una associació europea, que actualment compta amb organismes de quatre països diferents: MALTE Ancona, Linguapax Barcelona, ​​el Festival Internacional Sens-Interdits de Lió i el projecte The Boat People de Göttingen. Al mateix temps, abordaré el discurs artístic i acadèmic sobre el teatre multilingüe, traçant els temes centrals per a futures investigacions.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"