Estades temàtiques

CASSIDY PARONG

Del 2 de novembre de 2021 al 12 de novembre de 2021

CASSIDY PARONG
Escriptora i lingüista
Califòrnia

Biografia

Cassidy Parong és investigadora adjunta de l’Institut de Llengües Vives per a les Llengües en Perill, així com ballarina, facilitadora i poeta premiada. Després de graduar-se amb honors en Lingüística a la Universitat de Califòrnia, a Santa Cruz, està treballant ara en una llicenciatura en dansa i escriptura creativa amb un enfocament en teoria política, activisme i educació. El seu treball se centra en l’experimentació de les formes, i incorpora els mitjans interactius amb el disseny centrat en la comunitat i la integració. Utilitzant la tendència profundament arrelada de la poesia de subvertir la norma, juntament amb les capacitats de reenquadrament del moviment encarnat, espera utilitzar les seves habilitats per advocar pels drets del llenguatge, donar suport a la diversitat lingüística i la revitalització, i crear obres que es dediquin al desmantellament dels cicles i sistemes d’opressió mentre que simultàniament conreen comunitats regeneratives i sostenibles.

Projecte

La capacitat única dels mitjans interactius de dotar els usuaris d'un sentit d'agència els converteix en una potent eina per crear instruments d'aprenentatge més eficaços, matisats i que responguin a les necessitats individuals dels alumnes. El meu projecte porta la preservació lingüística a una revitalització accessible a través de formes educatives interactives. Tindré en compte la investigació en matèria d'aprenentatge, així com les plataformes digitals, a l'hora de crear una interfície lúdica dissenyada específicament per a l'aprenentatge i la retenció d'idiomes, amb la intenció de servir a les comunitats lingüístiques en perill d'extinció amb innovacions tecnològiques modernes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"