Estades temàtiques / LGTBIQ+ / Olot

SEBASTIAN MITCHELL BARR

Del 5 de febrer de 2020 al 18 de febrer de 2020

SEBASTIAN MITCHELL BARR
Becari de Psicologia
Cambridge

Biografia

El Dr. Sebastià Barr té un doctorat en Psicologia de l’Orientació. Actualment està completant una beca avançada en el Programa de Psicoteràpia de l’Aliança de Salut de Cambridge i l’Escola de Medicina de Harvard. Els seus principals interessos clínics i de recerca són la salut mental i el benestar de les persones trans i de gènere divers (TGD), els impactes del trauma psicològic i els processos de psicoteràpia psicodinàmica. Basant-se en la investigació, l’experiència clínica i les seves pròpies identitats, Sebastian consulta i parla freqüentment sobre la provisió de cures afirmatius i efectius per a les persones TGD i amb elles. Els seus escrits en aquesta àrea han estat publicats en revistes acadèmiques, incloent Journal of Counseling Psychology, i actualment és co-autor d’un capítol en el pròxim llibre de text The Fenway Guide to Trans- and Gender-Diverse Health Care. El seu treball ha estat reconegut per la Societat per a la Psicologia de la Diversitat de Gènere i Sexualitat de l’Associació Americana de Psicologia i per l’Associació Professional Mundial per a la Salut Transgènere.

Projecte

Adaptaré la meva dissertació a dos manuscrits acadèmics i a un article de mitjans populars accessibles o a una entrada de bloc. El primer manuscrit serà un treball teòric que doni suport a un marc de trauma per entendre l’impacte acumulatiu de la no afirmació de la identitat de gènere i els prejudicis antitransgènere a les persones trans i de diversitat de gènere (TGD). Aquest treball també es basarà en la història dins de les disciplines psicològiques de l’eliminació de les veus de les víctimes de traumes i de les persones marginades. El segon manuscrit presentarà una investigació que demostra les relacions entre la severitat de TGD i la no afirmació i el biaix antitransgènere dels individus TGD, proporcionant suport per a la comprensió d’aquestes experiències com a potencialment traumàtiques. La peça final d’aquest projecte serà un esforç no acadèmic per compartir aquesta informació amb la comunitat i els proveïdors de TGD.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"