Estades temàtiques / LGTBIQ+ / Olot

KATHERINE LIM

Del 17 de febrer de 2020 al 24 de febrer de 2020

KATHERINE LIM
Escriptora
Londres

Biografia

Katherine és escriptora de ficció i historiadora. És llicenciada en Literatura Anglesa per la Universitat de Brown i té un màster en Escriptura Creativa per la Universitat d’Oxford. Els seus interessos de recerca actuals se centren en la bioficció i la història queer de la dècada de 1920 a la dècada de 1960, i el cinema queer contemporani. Katherine va ser una de les finalistes en la categoria de novel·la en progrés de la Competència d’Escriptura Creativa William Faulkner de la Consultoria Literària LGBTQ + Free Read Writers. Va ser becària de la ALSCW (Associació d’Acadèmics, Crítics i Escriptors Literaris) al Vermont Studio Center i ha estat premiada amb residències al Virginia Center for the Creative Arts, Cill Rialaig, Irlanda, Norton Island, Maine, i altres llocs. “The Party”, un conte curt sobre Vita Sackville-West i la seva primera trobada amb Virginia Woolf, va ser presentat al Tara Arts Theatre, Londres. Katherine també ha rebut beques i/o ajudes de la Comunitat d’Escriptors de Squaw Valley, Aspen Summer Words, la Conferència d’Escriptors de Colgate, el Seminari Literari de Key West i la Fundació Arvon.

Projecte

A Faber treballarà en una novel·la històrica, American Heroine, ambientada en els anys 50 i 60, que relata la vida de dues dones icòniques de segle XX i explora el desig i l’amistat femenina. S’ha escrit molt sobre la por al vermell, però molt menys sobre la por a l’espígol que va resultar en la persecució de milers d’homes i dones homosexuals. L’objectiu d’aquest projecte no és només imaginar una història oculta de LGBT en una era repressiva, sinó també transmetre el missatge que l’amor, i l’expressió de la mateixa era, poden i han de poder florir en qualsevol lloc.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"