Estades temàtiques / TEATRE / Olot

JULIA VANDEHOF

Del 2 de març de 2020 al 8 de març de 2020

JULIA VANDEHOF
Creadora de teatre i actriu
Viena i Berlín

Biografia

Julia Vandehof és una creadora de teatre, actriu i intèrpret física. Viu i treballa a Berlín i Viena. El seu treball utilitza un fort llenguatge visual amb formes de narració no lineals. El seu enfocament interdisciplinari combina el moviment, el drama, el vídeo i l’escenografia, actuant com a disciplines complementàries i interconnectades. Se centra en la concepció col·laborativa, explorant la idea el cos poètic i la pràctica de el moviment encarnat.

Julia va néixer i es va criar a Àustria. Es va formar com a actriu en el Drama College de Viena i es va graduar en estudis de teatre, cinema i mitjans de comunicació a la Universitat de Viena amb un enfocament en la pedagogia de teatre. Després de treballar en aquestes àrees i de crear la seva primera peça pròpia, Die Löwen sind donin Schmetterlingen nicht lästig, va fer un màster en Teatre i Interpretació a LISPA Berlín en col·laboració amb Rose Bruford College London, on es va graduar amb honors. Més tard, va realitzar una gira per la Xina com a titellaire i codirectora del Little Orange Castle Theatre & Theatro Piccolo. Recentment, s’ha embarcat en una gira nacional per l’Índia amb The Whilst Walking Theatre Festival (The Collaborators & Bacterial Factory).

Projecte

Durant la residència m’agradaria obrir de nou un procés d’investigació amb l’objectiu de crear nou material i donar nova forma a la versió actual de Little Fly.

Per això s’utilitzaran jocs de poder lúdics, juntament amb la pràctica de l’escriptura des del cos i la creació de partitures de moviment.

Personalment, sempre estic molt interessada en mirar les experiències personals i les “històries” universals i utilitzar cadascuna com un salt de punt per alimentar una o altra per crear material.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"