Estades temàtiques / TEATRE / Olot

AINHOA HEVIA URIA

Del 2 de març de 2020 al 8 de març de 2020

AINHOA HEVIA URIA
Actriu, directora, creadora
Astúries

Biografia

Actriu, directora i creadora, ha fet teatre des de jove i es va graduar el 2015 en Interpretació i Art Dramàtic a l’ESAD Astúries. Posteriorment es va incorporar a la London Internional School of Performing Arts de Berlín, per completar la seva formació, especialitzant-se en la interpretació física i el disseny de teatre. En els últims cinc anys ha treballat professionalment com a intèrpret i creadora en companyies de tot Europa i ha estat cofundadora de la companyia de comèdia física Gut Buddies, amb seu a Berlín.

Projecte

En aquesta residència m’agradaria treballar en la peça curta que vam crear amb el col·lectiu per poder crear un joc més llarg i definit que pugui obrir espais de diàleg i intercanvi de punts de vista i que pugui ser representat en diferents llocs i formats.

Durant el procés m’interessa crear nou material amb l’ús de jocs, tècniques teatrals, patrons de moviment i text.

També investigar el tema que volem treballar i conèixer històries que ens ajudin a encaixar en l’obra i compartir experiències amb el grup i amb persones externes (que treballin a la zona o a escala internacional).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"