Estades temàtiques / Olot

Crida oberta OLOT 2025

Del 1 de gener de 2025 al 31 de desembre de 2025

Crida oberta OLOT 2025

Crida oberta per a estades individuals

Fem una crida a professionals dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats de qualsevol part del món perquè presentin candidatures per fer estada a Faberllull Olot durant el 2025.

QUÈ OFERIM?

Faberllull Olot es troba dins les instal·lacions de l’Hotel Riu Fluvià, a Olot (la Garrotxa, Catalunya), des d’on es veu la Serra del Corb i el Puigsacalm. A la residència es gaudeix d’un entorn natural indoni que afavoreix la concentració. Oferim temps de qualitat per fer-hi una estada d’entre una i dues setmanes per treballar en els respectius projectes i compartir experiències amb la resta de residents.

Faberllull Olot proporciona l’allotjament, l’esmorzar i el sopar als residents. El dinar va a càrrec de cadascú, amb l’opció de fer ús de la cuina comuna. Faberllull Olot no cobreix les despeses de desplaçament ni l’assegurança mèdica obligatòria pels residents internacionals.

QUI POT PRESENTAR CANDIDATURA?

Qualsevol persona que tingui un projecte i que necessiti un espai i un temps de treball productiu per treballar-hi.

A Faberllull acollim escriptors, traductors, guionistes, dramaturgs, actors, músics, cineastes, fotògrafs, artistes, crítics, historiadors, filòsofs, sociòlegs, antropòlegs, periodistes, científics, investigadors, biòlegs, ecòlegs, economistes, advocats i tota mena de professionals i creadors (o grups, institucions, empreses, associacions o entitats) de qualsevol disciplina i de qualsevol part del món.

Requisits:

  • La durada de les estades serà entre una i dues setmanes al gener o al novembre del 2025. Cal tenir disponibilitat en aquests dos mesos per presentar la candidatura. En cas que només es tingui disponibilitat un dels dos períodes s’ha d’especificar a la sol·licitud. Faberllull Olot proposarà les dates concretes als candidats seleccionats, que s’han de comprometre a assistir-hi tots els dies.

  • Els candidats han de fer una proposta de dues activitats públiques com a mínim per dur a terme durant els dies de l’estada. Faberllull és una institució de servei i, per tant, és condició indispensable la realització d’una activitat de retorn a la comunitat. Aquesta activitat pot ser una conferència, una taula rodona, una xerrada, un taller, una reunió amb algun professional o col·lectiu local, entre d’altres formats. És important descriure en què consistirà l'activitat i a qui aniria adreçada. Un cop seleccionades les candidatures, l’equip de Faberllull ja s’encarregarà de fer els possibles per dur-la a terme amb col·laboració de la comunitat local d’Olot i de Catalunya.

Criteris de selecció:

  • Rellevància del projecte a desenvolupar
  • Tipologia de les activitats proposades: es prioritzen les més interessants per a la comunitat local.
  • Poden presentar sol·licitud residents que hagin fet estada a Faberllull Olot, Faber Andorra i Faberllull Palma, sempre i quan hagin passat tres anys de la darrera vegada.
  • Per tal de poder-se relacionar amb la resta de residents és indispensable tenir un bon domini de la llengua anglesa.

Es prioritzarà la diversitat de procedències i àmbits de treball en la composició de grups de residents.

COM PRESENTAR CANDIDATURA?

Emplenar el formulari que hi ha aquí i adjuntar-hi:

  • Carta de presentació (1 pàg.)
  • Proposta de dues possibles activitats (1 pàg.)

*Tota la documentació es pot presentar en català, aranès, castellà o anglès.

TERMINIS PER PRESENTAR CANDIDATURA

Es poden presentar candidatures des del 26 de juny fins al 15 de setembre del 2024.

Abans del 15 de novembre de 2024 es donarà resposta a totes les candidatures per correu electrònic, informant sobre si la sol·licitud ha estat o no seleccionada.

Per a més informació sobre Faberllull Olot consulta el Welcome Pack.

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"