Estades temàtiques / Andorra

OPEN CALL ANDORRA 2025

Del 1 de febrer de 2025 al 30 de novembre de 2025

OPEN CALL ANDORRA 2025

Convocatòria oberta per a estades individuals

Fem una crida a professionals dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats de qualsevol part del món perquè presentin candidatures per fer estada a Faber Andorra durant el 2025.

QUÈ OFERIM?

Faber Andorra és una residència individual que es troba a La Massana, en un entorn natural perfecte on concentrar-se i desconnectar de la rutina diària. Posem a disposició del resident un apartament totalment equipat amb àrea de treball, un taller d’arts plàstiques i escèniques de 30 m² en cas que el treball del resident el requereixi i un ajut de 60 euros diaris per cobrir les despeses dels àpats. Faber Andorra no cobreix les despeses de desplaçament ni l’assegurança mèdica obligatòria.

QUI POT PRESENTAR CANDIDATURA?

Qualsevol professional que tingui un projecte i que necessiti un espai i un temps de treball productiu per treballar-hi.

Hi poden venir artistes plàstics i audiovisuals, artesans, fotògrafs, dramaturgs, actors, directors, músics, compositors, cineastes, fotògrafs, historiadors, comissaris, crítics, filòsofs, sociòlegs, antropòlegs, periodistes, científics, investigadors, biòlegs, ecòlegs, economistes, advocats, escriptors, traductors, guionistes i tota mena de professionals dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats.

Requisits:

  • La durada de les estades ha de ser d’entre dos i sis setmanes.
  • Els candidats han de fer una proposta de dos activitats com a mínim (una de les quals s'ha d'adreçar a públic escolar i/o universitari) per dur a terme durant els dies de l’estada. És condició indispensable la realització d’una activitat com a mínim.

Criteris de selecció:

  • Natura del projecte per desenvolupar: es prioritzen els projectes relacionats amb Andorra.
  • Tipologia de les activitats proposades: es prioritzen les més atractives per a la comunitat andorrana.
  • Diversitat de procedències i àmbits de treball.
  • Poden presentar sol·licitud residents que hagin fet estada a Faberllull Olot i Faber Andorra, però es prioritzen les noves candidatures.

COM PRESENTAR CANDIDATURA?

Emplenar el formulari que hi ha aquí i adjuntar-hi:

  • Carta de presentació (1 pàg.)
  • Proposta de dos possibles activitats (2 pàg.)

*Tota la documentació es pot presentar en català, castellà, anglès o francès.

TERMINIS PER PRESENTAR CANDIDATURA

Es poden presentar candidatures fins el 25 de juliol del 2024.

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"