Estades temàtiques / Olot

OPEN CALL FABERLLULL OLOT per a creadors d’Andorra

Del 18 d'abril de 2023 al 15 de juny de 2023

OPEN CALL FABERLLULL OLOT per a creadors d’Andorra

Convocatòria oberta per a creadors i investigadors d'Andorra

Fem una crida als/les creadors/es i els/les investigadors/es dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats d’Andorra perquè presentin candidatures per fer una estada individual a Faberllull Olot, residència de la xarxa gestionada pel Govern d’Andorra i l'Institut Ramon Llull amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot.

QUÈ OFERIM?

Faberllull Olot és una residència situada en un entorn natural perfecte per concentrar-se i desconnectar de la rutina diària. Ofereix un espai i un temps de qualitat per treballar en projectes individuals, compartir experiències amb la resta de residents internacionals i establir contactes o fer col·laboracions amb professionals de Catalunya.

Faberllull Olot s’ubica a les instal·lacions de l’Hotel Riu Fluvià. Disposa d’habitacions àmplies i lluminoses amb connexió Wi-Fi, a més d’un espai comú on els residents poden treballar i compartir els seus projectes, així com una sala de conferències per a les activitats dirigides a la ciutadania i les institucions.

Faberllull Olot es fa càrrec de les despeses d’allotjament i del règim de mitja pensió (esmorzar i sopar) de les persones residents. També posa a disposició una cuina equipada per a qui vulgui preparar-se l’àpat del migdia. A més, el Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra ofereix als/les creatius/ves d’Andorra un ajut de 30 euros diaris per cobrir la resta de despeses associades a l’estada.

D’altra banda, les persones residents a Faberllull Olot col·laboren en activitats adreçades a estudiants, professionals o públic en general d’acord amb un projecte que tindrà en compte demandes i necessitats prèvies. Des de la seva obertura al setembre del 2016 han passat per Faberllull Olot més de 600 professionals del món, que han participat en conferències, trobades, taules rodones, seminaris, tallers, ... a instituts, centres culturals, biblioteques, empreses i universitats d’Olot i arreu de Catalunya.

QUI POT PRESENTAR CANDIDATURA INDIVIDUAL?

Qualsevol creatiu/va d’Andorra que necessiti un espai i un temps de treball productiu per desenvolupar un projecte que segueixi les línies de treball i pensament següents:

 • Aportació i innovació

 • Interdisciplinarietat

 • Talent i excel·lència

 • Internacionalització i diplomàcia cultural

 • Retorn social i cultural

Faberllull Olot és una residència oberta a tot tipus de disciplines relacionades amb les arts, les ciències i les humanitats. Per tant, hi poden presentar candidatura escriptors, traductors, guionistes, dramaturgs, actors, músics, cineastes, fotògrafs, artistes, crítics, historiadors, filòsofs, sociòlegs, antropòlegs, periodistes, científics, investigadors, biòlegs, ecòlegs, economistes, advocats i tota mena de professionals que vulguin venir a treballar en els seus projectes uns dies fora de les dates en què hi ha estades temàtiques.

Requisits:

 • Tenir la nacionalitat andorrana o ser resident legalment a Andorra.

 • La durada de l'estada ha de ser en aquestes dates

  • Del 13 al 21 de setembre, 1 plaça
  • Del 24 al 31 d’octubre, 1 plaça
 • Els candidats han de fer una proposta de dues activitats com a mínim per dur a terme durant els dies de l’estada.

COM PRESENTAR CANDIDATURA?

Per presentar candidatura heu d’emplenar el formulari que trobareu aquí i adjunta-hi:

• Carta de presentació i motivació (1 pàg.)

• Proposta de dues possibles activitats per dur a terme durant la residència (2 pàg.)

TERMINIS PER PRESENTAR CANDIDATURA:

Es poden presentar candidatures fins el 15 de juny

Els resultats es comunicaran individualment a partir del 16 de juny.

** Per a qualsevol dubte, envieu un correu a cultura@govern.ad.

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"