Estades temàtiques

Convocatòria oberta Andorra 2023

Del 6 d'abril de 2022 al 18 de juliol de 2022

Convocatòria oberta Andorra 2023

FABER ANDORRA 2023. Convocatòria oberta per a estades individuals

S’obre el període per presentar candidatures per fer estada a Faber Andorra durant el 2023. Convidem els professionals dels àmbits de les arts, les ciències i les humanitats de qualsevol part del món a desenvolupar els seus projectes a la residència durant un període d'entre 10 dies i 3 setmanes.

QUÈ OFERIM?

Faber Andorra és una residència individual interdisciplinària que rep un resident al mes, de febrer a novembre. Ofereix un espai i un temps de qualitat per poder dedicar-se exclusivament a avançar un projecte que durant el dia a dia no es pot tirar endavant a causa al ritme de vida i les responsabilitats quotidianes. Posa a disposició un apartament totalment equipat amb àrea de treball, un taller de 30 m² en cas que sigui necessari i un ajut de 60 euros diaris per cobrir les despeses de manutenció.

QUI POT PRESENTAR CANDIDATURA?

Qualsevol professional dels àmbits de les arts, ciències i les humanitats que tingui un projecte i que necessiti un espai i un temps de trebal productiu per treballar-hi.

Hi poden accedir artistes plàstics i audiovisuals, artesans, fotògrafs, dramaturgs, actors, directors, músics, compositors, cineastes, fotògrafs, historiadors, comissaris, crítics, filòsofs, sociòlegs, antropòlegs, periodistes, científics, investigadors, biòlegs, ecòlegs, economistes, advocats, escriptors, traductors, guionistes, etcètera.

Requisits:

  • La durada de les estades ha de ser d’entre 10 dies i 3 setmanes.
  • Per fer una estada és condició indispensable tenir acordada, com a mínim, una activitat de retorn per a la comunitat.

COM PRESENTAR CANDIDATURA?

Emplenar el formulari que hi ha aquí i adjuntar-hi:

  • Carta de presentació (màx. 1 pàg.)
  • Proposta de dos possibles activitats (una de les quals s'ha d'adreçar a públic escolar i/o universitari) per dur a terme durant els dies de l’estada. (màx. 1 pàg.)

*Tota la documentació es pot presentar en català, castellà, anglès o francès.

TERMINIS PER PRESENTAR CANDIDATURA?

Es poden presentar candidatures fins al 18 de juliol del 2022.

Residents

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"