Què és l’islam? 20 paraules per entendre com és

Víctor Pallejà | INS Bosc de la Coma (Olot) | 27 de setembre 2017

dimecres, 27 / de setembre / 2017 , Olot

Què és l’islam? 20 paraules per entendre com és

Què és l’islam? 20 paraules per entendre com és

Ja aclimatat a la vida dins de la Residència Faber, entre la creació intel·lectual i les estimulants converses amb els col·legues convidats, i ara nous amics, avui he iniciat amb il·lusió un nou període d’activitat, ara de cara als olotins. He anat a l’INS Bosc de la Coma a fer una presentació sobre l’islam. Soc islamòleg, i explicar aquesta cultura a tota mena de públic és per a mi un deure i un plaer alhora. I si el públic és jove, encara més, perquè són els usuaris més vulnerables dins d’una societat consumidora de notícies i, alhora, sistemàticament desinformada.

Moment de fer preguntes. Tot i la manca de costum a rebre aquest tipus d’informació sobre un tema d’actualitat, ràpidament ha sortit el tema de la jihad, cosa que demostra la preocupació sobre el tema en aquests moments. La pluja d’idees sobre el món musulmà potser ha aclarit algun dubte, i potser ha obert alguna porta a la curiositat: Deo volentein xa l·làh! (Tant de bo!)

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"