Estades individuals / Olot

OLENA KAYINSKA

Del 13 de setembre de 2023 al 21 de setembre de 2023

Biografia

Treballa amb tècniques artístiques naїve o pures, combinades amb profunds sentits filosòfics i psicològics. Els seus camps d'investigació són la recerca de la pau interior, la recuperació postraumàtica, la bondat innata del ser humà i l'amor com a força motriu de l'Univers. Els quadres somni d'Olena porten als observadors a l'interior, al subconscient, al nucli. Tractant de trobar el seu interior, l'observador deambula per un món imaginari, boscos fantàstics, plens d'imatges simbòliques i símbols arquetípics, habitats per criatures misterioses, cada una de les quals proporciona una guia cap al destí final: el nostre corazón. El seu objectiu és fer més feliç la gent. Olena Kayinska ha participat en més de 60 exposicions, festivals d'art contemporani i residències artístiques, i ha exposat 5 projectes personals. Els seus quadres es conserven en fons de museus i col·leccions privades d'Ucranïa, Alemanya, Països Baixos, Estats Units i Turquia.

Projecte

El món brilla en silenci, subtilment, amb calma. Cada ser, planta i cosa brillant. El resplandor pot versar en silenci complet quan l'abrumadora quantitat de pensaments vista des de dalti desapareix en l'horitzó. El resplandor pot sentir-se com un suau picaroleig, com el so de la divisió cel·lular en un organisme viu, com el so de la germinació de les llavors a la terra, com el so del flux sanguini en els vasos, com el so de l'amor silenciós. El resplandor d'un ser humà pot versar com una llum distintiva als ulls quan una persona accepta pacíficament i irreversiblement la seva naturalesa mortal i viu en pau amb ella. El resplandor pot manifestar-se a través d'un moviment delicat, una paraula expressada de forma especial perquè sigui escoltada, una caricia, que porta tot el sentit de la cura. El projecte pretén sortir del context bèl·lic. El projecte constarà de 10-12 quadres de gran format, que estaran units per una narrativa visual i textual.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"