Estades temàtiques / Cinema Lliure Connecta II / Palma

MARIA CUENNET

Del 7 de novembre de 2022 al 13 de novembre de 2022

MARIA CUENNET
Coordinadora de la Residència Connecta
Barcelona

Biografia

Creadora audiovisual independent, treballa portant la producció de diversos projectes, sempre lligats al cinema o l’audiovisual i com a muntadora d’imatge.

 Ha dirigit i autoproduït el curt Composició (2016), co-realitzat el curt documental Vint-i-vuit dies (Marta Cortés, 2021) i realitzat el videoclip  In Nomine (2021).

  Actualment està treballant en el curt documental La Serra en femení; memòries d’un estil de vida que ja no existeix (Tramuntana XXI i Casa Planas) sobre la vida de les dones pageses de la Serra de Tramuntana.

 En quant a formació, es va graduar en Comunicació Audiovisual a la UAB (2015), després va realitzar el Grau Superior de Realització Audiovisual a l’EMAV (2016) i al 2019 va finalitzar el Màster Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament de la UPF on vaig escriure el TFM sobre Ingmar Bergman i la representació de les relacions sexoafectives.

 Es diverteix amb videoarts.

Projecte

A la Residència Connecta acompanyo les i els residents durant la setmana i coordino les activitats que realitzen i els acompanyaré en el desenvolupament del seu projecte: la creació col·lectiva del dossier de presentació de dos curtmetratges.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"