Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

MARIA FERNANDA ALLOCCA

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

MARIA FERNANDA ALLOCCA
Tutora
Eymeux, França / Edo. Aragua, Veneçuela

Biografia

Va estudiar en la Universitat Pedagògica Experimental Llibertador, en Maracay (Veneçuela). Simultàniament va realitzar cursos de disseny per a xarxes socials i community manager i va investigar per compte propi sobre el dret d’autor. Va participar activament durant dos anys en un moviment polític al seu país, exercint tasques com ara l'organització d'activitats de formació cultural en universitats. Va treballar com a docent d'anglès per a infants en instituts a Veneçuela i com a professora particular.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"