Estades temàtiques / La langue des oiseux: migració, diversitat i arts a Europa / Olot

RALUCA MĂRGINAȘ

Del 24 d'octubre de 2022 al 30 d'octubre de 2022

RALUCA MĂRGINAȘ
Ambaixadora del grup d’aprenent de Sens Interdit
Lió i Romania

Biografia

És una professora experimentada, apassionada per la narració i la natura, amb experiència demostrada en el camp de l'educació superior i no formal. Té un màster i un doctorat en Literatura Comparada, realitzat a la Universitat Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, Romania. Els coneixements acumulats sobre la cultura popular, la literatura universal, la història i el desenvolupament d'idees, vinculats amb el canvi social, impulsen expedicions de caça d'autenticitat en àrees no formals. De quina manera aquest pes teòric pot nodrir comunitats? Quins són els processos implicats? Aquestes són només algunes de les qüestions que s'aborden i sobre les quals es reflexiona quan es vincula la teoria amb l'experiència, l'escenari amb l'audiència, els regnes multiculturals i l'autoavaluació, tot dins d'una coreografia conscient i liminar.

Actualment, està ensenyant a Lió, França, Composició en anglès, Estudis (inter) culturals, Tallers de pensament crític, Sessions de mediació cultural, Literatura comparada i és ambaixadora del grup d’aprenentatge de Lió de l'associació Sens Interdits, que fluctua de forma espaciotemporal a llargues distàncies i qüestiona les profunditats i el misticisme de la identitat.

Projecte

Soc part d'un grup d'experts i aprenents en arts escèniques que va participar en els tallers locals i internacionals realitzats durant el projecte «La langue des oiseaux». El projecte promou les arts escèniques com una plataforma multilingüe inclusiva per a una societat renovada per l'entrada i el creixement de noves persones amb diferents perfils, experiències i dimensions, que participen activament en camins cap a la democratització de la cultura. Durant la residència debatrem l'experiència dels tallers artístics realitzats fins ara, la utilitat i l'adequació de la metodologia utilitzada, les dificultats trobades i les possibles solucions. A partir de la conclusió d'aquesta reflexió, elaborarem el pla de treball per a la resta del projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"