Estades individuals

MARCIA GREYLING

Del 10 d'octubre de 2022 al 24 d'octubre de 2022

MARCIA GREYLING
Màster en Investigador en Belles Arts (Universitat de Witwatersrand)
Johannesburg, Sud-àfrica

Biografia

És una artista multimèdia amb seu a Johannesburg. Va créixer a Freestate, Sud-àfrica, en una comunitat increïblement protegida, aquesta geoespecificitat ha afectat molt la seva pràctica artística i la seva metodologia de recerca com a autoetnògraf. El seu treball, encara que de naturalesa personal, té la intenció de disseccionar la cultura afrikaner blanca. El seu treball és fotogràfic, cinematogràfic, performatiu, textual, sonor i de veu, així com el dibuix i la pintura. A més, exploren nocions com la metodologia d'arxiu com a recerca artística. Alegria. Es consideren una feminista feliç. Una killjoy feminista. Una queer desobedient.

A més de la seva contribució com a practicant artístic, és una autor culturala que ha escrit per a diversos títols. Alegria. Forma part de comunitats com ara Women Photograph i Through the Lens Collective.

Actualment està cursant un màster en Belles Arts a la Wits School of Arts. Té el títol del Wits Postgrau Merit Award 2021-2022.

Projecte

El treball intenta mostrar com l'escriptura autoetnogràfica, la investigació i la creació d'art poden revelar una narrativa complexa de la blancor afrikaner i la seva relació amb el silenci i el secret. Això es farà mitjançant l'estudi de les relacions interpersonals, la tradició cultural, l'experiència viscuda i la creença generacional a través de mètodes com l'autoescriptura, la realització d'art, l'anàlisi crítica de textos i entrevistes a familiars. A través de l'espai queering, l'espai familiar/espai domèstic i la transgressió del meu cos a través de la meva pràctica artística, sóc capaç de suggerir un mitjà d'acció transformadora que pren la forma de la teoria decolonial i els seus mètodes com el desaprenentatge.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"