Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives V / Olot

CATI QUINTANA RIGONI

Del 4 de maig de 2022 al 11 de maig de 2022

CATI QUINTANA RIGONI
Professora de Biologia i ambaixadora del programa STEAMCat
Olot (la Garrotxa, Catalunya)

Biografia

És llicenciada en Biologia i treballa com a professora de Ciències experimentals a l’educació secundària des de 1991. Des del 2001 és docent de l’INS La Garrotxa d’Olot. És en aquest institut on veu néixer Robolot aquest mateix any i hi col·labora des del primer moment. Des de llavors n’és membre de l’organització. Des de l’any 2018 és ambaixadora del programa STEAMCat del Dept d’Educació de la Generalitat de Catalunya, que té per objectiu augmentar les vocacions cientificotecnològiques i matemàtiques i l’equitat de gènere i social.
És membre del GAC (Grup Altes Capacitats) de l’ICE de la UB des del qual coordina l’organització del Congrés de Joves Científics i Científiques de Catalunya a Olot. Actualment, col·labora en el projecte Educacont dissenyant una proposta didàctica per treballar la contaminació de l’aire les aules.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"