Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives V / Olot

MARY FRIES

Del 4 de maig de 2022 al 11 de maig de 2022

MARY FRIES
Dissenyadora de currículum STEM Boston, MA. 
Boston (Estats Units)

Biografia

És dissenyadora de materials didàctics i proveïdora de desenvolupament professional amb experiència en educació en matemàtiques i informàtica (CS) i amb el compromís de produir materials d'aula equitatiu i d'alta qualitat. Actualment, Mary lidera el desenvolupament de Beauty and Joy of Computing (BJC) Sparks, un pla d'estudis de secundària/secundària CS centrat en activitats atractives i personalitzables, en col·laboració amb la Universitat de Califòrnia, Berkeley (UCB). Anteriorment, Mary va exercir com a desenvolupadora principal del currículum BJC Advanced Placement CS Principles també creat en col·laboració amb UCB. Va ser coautora del currículum Transició a l'àlgebra (TTA), Making Sense of Algebra: Developing Students' Mathematical Habits of Mind per a professors i va dirigir el desenvolupament de les aplicacions de trencaclosques matemàtics SolveMe, inclosa la premiada aplicació SolveMe Mobiles. Mary és llicenciada en Matemàtiques per la Mary Baldwin University, un màster en Filosofia i Religió per l'Institut d'Estudis Integrals de Califòrnia i un CAGS en Educació Matemàtica per la Universitat de Boston i actualment està cursant un doctorat en Física per la Universitat de Massachusetts, Boston. Fora de STEM, Mary s'entrena en les arts del circ i és una pintora i artista de tècniques mixtes amb un estudi que podeu visitar al districte SoWa Art + Design de Boston.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"