Estades temàtiques / Gestió de la no maternitat / Olot

DAGNE BERZAITE (EN LÍNIA)

Del 14 de març de 2022 al 18 de març de 2022

DAGNE BERZAITE (EN LÍNIA)
Professora adjunta de la Universitat de Vilnius, investigadora
Vilnius, Lituània

Biografia

Professora adjunta a la Universitat de Vilnius, Facultat de Filologia, Institut de Llengües i Cultures del Bàltic. És doctora en literatura russa i imparteix cursos sobre literatura russa clàssica i antiga, novel·la russa, teatre rus, poesia russa i l'art de Dostoievski. També treballa com a supervisora ​​de tesi de llicenciatura, mestratge i doctorat. Els seus principals interessos són la literatura russa del segle XIX, amb especial atenció a la novel·la russa de Dostoievski, la crítica literària russa i la tradició cristiana russa a la literatura.

Projecte

En el marc d'aquesta residència sobre "La negociació de la manca de fills i la no maternitat", centraré la meva atenció en la qüestió de com la literatura russa masculina del segle XIX representa els personatges de les dones sense fills o que els han perdut.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"