Estades temàtiques / Gestió de la no maternitat / Olot

JULIE RODGERS

Del 14 de març de 2022 al 18 de març de 2022

JULIE RODGERS
Professora associada
Irlanda

Biografia

Julie Rodgers és professora associada de francès a la Universitat de Maynooth, Irlanda. La seva recerca (principalment en l'àmbit dels estudis francesos) se centra en la producció i recepció de contranarracions maternes i incorpora l'estudi d'un ampli ventall d'experiències maternals que no es corresponen amb l'escriptura normativa i patriarcal de la maternitat. Julie ha publicat àmpliament sobre la maternitat tant en revistes acadèmiques revisades per parells com en volums editats. El 2021, Julie va coeditar The Truth about (M)Otherhood: Choosing to be Childfree (Demeter Press). Julie està implicada a MotherNet, una xarxa d'investigadors sobre maternitat europea contemporània que va rebre finançament del programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea en virtut de l'acord de subvenció número 952366.

Projecte

El projecte en el qual treballaré està relacionat amb la infertilitat secundària. La infertilitat secundària és una afecció increïblement comuna però en gran part no discutida. És tan difícil de recórrer (físicament, psicològicament i emocionalment) com la infertilitat primària. Tanmateix, les dones que pateixen infertilitat secundària denuncien una manca d'empatia i comprensió aclaparadora per part de la societat a causa del fet que ja tenen un o més fills. Això, al seu torn, provoca sentiments de culpa i vergonya per part d'aquestes dones que volen un altre fill, atès que es percep que ja han aconseguit accedir a la maternitat. Durant la residència, em centraré en la narrativa personal d'Helen Davies sobre la infertilitat secundària titulada More Love to Give (publicada el 2017). Exploraré la sensació de manca de veu i invalidació que sovint s'associa amb la infertilitat secundària i parlaré del paper de l'scriptotherapy en la negociació d'aquest trauma reproductiu poc reconegut.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"