Estades temàtiques / Redisseny d’escoles Covid-19 / Olot

MARTA PORTERO-TRESSERRA (EN LÍNIA)

Del 24 de gener de 2022 al 28 de gener de 2022

MARTA PORTERO-TRESSERRA (EN LÍNIA)
Doctora en neurociències i professora a la UAB
Catalunya

Biografia

Doctora en Neurociències. Professora de la unitat de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i del grau de Medicina de la Universitat de Girona. Professora consultora del grau de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya i del Postgrau en Criança 0-3 i Atenció Socioeducativa de la Universitat de Barcelona. Experiència investigadora en neurociència a la Universitat CEU-San Pablo de Madrid, al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, a la Utrecht University, a la Universitat de la Sabana (Bogotà) i actualment investigadora en el grup de Neurobiologia de l’Aprenentatge i la Memòria de l’Institut de Neurociències de la UAB. Especialista en les aportacions de la neurociència al camp educatiu. Co-autora de diversos llibres sobre neurociència i aprenentatge.

Projecte

Aportacions de la recerca en el camp de la neurociència per poder dotar de bases científiques i marc teòric que pugui fonamentar el disseny de pràctiques metodològiques basades en els espais d'aprenentatge.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"