Estades temàtiques / Gestió de la no maternitat / Olot

LINA ŠUMSKAITĖ, EN LÍNIA

Del 14 de març de 2022 al 18 de març de 2022

LINA ŠUMSKAITĖ, EN LÍNIA
Professora adjunto de la Universitat de Vilnius, investigadora
Vilnius, Lituània

Biografia

Va defensar la seva tesi de sociologia l'any 2014 titulada Fathering Practices of Men. Actualment és professora a la Universitat de Vílnius en els programes de Política Social i Treball Social. Els seus interessos de recerca inclouen pràctiques de paternitat i maternitat, intencions procreacionals i estudis qualitatius sobre la infància.

Projecte

Analitzaré la no maternitat com un procés en la vida de la dona, quan les decisions sobre tenir/no tenir fills o els pensaments sobre els fills apareixen no una vegada, sinó moltes vegades a la vida. Beques anteriors han explorat com l'autonomia de les dones en la presa de decisions sobre tenir/no tenir fills pot canviar al llarg de la vida (Letherby 1994, 1999; Myers 2001; Safer 1996). Aquesta anàlisi sociològica es basa en 12 entrevistes qualitatives semiestructurades amb dones lituanes solteres i en parella altament qualificades (entre 28 i 47 anys), que viuen principalment a les grans ciutats, que no tenen fills per diferents motius.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"