Estades temàtiques / Moviments migratoris i refugi al segle XXI / Olot

ALICE POOLE (EN LÍNIA)

Del 1 de febrer de 2022 al 11 de febrer de 2022

ALICE POOLE (EN LÍNIA)
Estudiant de Doctorat
Newfoundland, Canadà

Biografia

Alicia Poole és doctora de tercer any. Estudiant a la Universitat McGill. Abans dels seus estudis de doctorat, va completar un màster en sociologia a la Universitat McGill i una llicenciatura en arts amb doble especialitat en sociologia (hons.) i estudis de comunicació a la Universitat Memorial. Els seus interessos de recerca són la migració per conflictes, la presa de decisions sobre la migració, l'estatus legal i les desigualtats en la migració per conflictes. La investigació del seu projecte de tesi de màster s'ha publicat al Journal of Ethnic and Migration Studies i s'ha presentat en conferències acadèmiques i no acadèmiques, incloses reunions anuals de l'Associació Americana de Sociologia i Metropolis Canada. Els resultats d'aquesta investigació van rebre un premi d'assaig d'estudiants de postgrau pel Grup de Recerca sobre Refugiats de McGill i un premi de document de conferència excepcional de la Conferència de recerca de postgrau d'estudis ètnics i plurals de MUNK. Va rebre el premi de màster i beca de postgrau del Consell de Recerca en Ciències Socials i Humanitats del Canadà i la beca de doctorat del Fonds de Recherche du Québec.

Projecte

Aprofitaré el meu temps a la residència Faberllull per centrar-me en la meva proposta de tesi doctoral, que servirà de full de ruta per al meu projecte de recerca doctoral. Aquesta és una peça clau en la meva formació doctoral: descriu què penso fer i com penso fer-ho. Assistiré a la residència amb un esborrany de treball complet i aprofitaré el temps per demanar comentaris sobre el meu projecte i, idealment, incorporaré els coneixements que aprenc d'altres assistents a la versió final.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"