Estades temàtiques

MARGARET FLAWS

Del 1 de febrer de 2022 al 11 de febrer de 2022

MARGARET FLAWS
Especialista en igualtat i drets humans i escriptora
Nova Zelanda

Biografia

Margaret Flaws és escriptora, poeta i defensora de la igualtat i dels drets humans de tota la vida, comunicadora i educadora, inclòs en temes de refugiats, asil i migració. Treballa en els drets a l'assistència sanitària i reuneix coalicions i xarxes per al canvi. La seva tasca acadèmica com a sociòloga es va centrar en l'ètnia, el conflicte i l'exclusió en relació a la política d'asil.

Ha estat defensora pública, portaveu dels mitjans de comunicació i ha treballat a la televisió fent programes d'igualtat i drets humans. També ha desenvolupat i dirigit serveis per a persones amb VIH i sida, refugiats i sol·licitants d'asil, persones sense llar i persones afectades per trauma.

Projecte

El meu projecte d'escriptura es titula provisionalment Precarious Journeys, un cicle de poesia sobre els viatges de migrants i refugiats a Europa i les barreres que s'hi posen per frenar-los.

Aquests poemes, que se centren en diversos punts d'Europa, la Mediterrània, les costes atlàntiques i Anglaterra, posaran en relleu l'experiència dels migrants, els sol·licitants d'asil i els refugiats i cridaran l'atenció sobre l'extraordinària novetat actual en la fortificació dels països per allunyar la gent.

He escollit la poesia per a aquest projecte perquè crec que la poesia, com a forma de narració, pot ser un poderós catalitzador per canviar la nostra manera de veure el món.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"