Estades temàtiques / Moviments migratoris i refugi al segle XXI / Olot

LORI HALVERSON-WENTE (EN LÍNIA)

Del 1 de febrer de 2022 al 11 de febrer de 2022

LORI HALVERSON-WENTE (EN LÍNIA)
Educatora i escriptora
Minnesota, United States

Biografia

Apassionada de l'educació superior d'accés obert, Lori Halverson-Wente ha dedicat la seva carrera docent de 33 anys a un enfocament actiu d'aprenentatge servei. La Lori desafia els seus alumnes a conèixer "la cultura al pati del darrere" mitjançant diverses tasques bàsiques basades en serveis. Aquest enfocament ha fet guanyar a Lori el premi MN State Outstanding Educator Award, un premi nacional per a la col·laboració en l'aprenentatge servei i la participació cívica i el MN destacat individu en comunicació. Com a becària Fulbright (Dinamarca), International Fellow (Cambodja) i coautora de subvencions globals de Rotary International (Guatemala), Lori va estudiar/ensenyar migracions i moviments de refugiats a tres continents. L'elaboració i gestió de nombroses subvencions que cobreixen l'aprenentatge servei intercultural, el desenvolupament d'habilitats comunicatives, els drets humans i l'educació va ajudar a finançar una tasca crucial de justícia social. Escriu recursos educatius oberts i llibres de text, compartint històries de refugiats i immigrants locals. El seu projecte sabàtic actual inclou investigar i escriure sobre les experiències viscudes de diversos individus arrossegats en una diàspora.

Projecte

Com a educadora, és un honor per escoltar i aprendre més sobre les experiències dels refugiats, immigrants i sol·licitants d'asil locals al meu propi "pati del darrere" de Minnesota, EUA. Integro moltes de les seves històries esgarrifoses en un llibre de text en línia gratuït i ric en vídeos "Open Education Resource": Desenvolupar la competència de comunicació intercultural. La interacció col·legial única, els diferents punts de vista i antecedents, les presentacions i les experiències personals dels companys residents ofereixen perspectives per completar les unitats del meu capítol educatiu sobre migració, refugiats i seccions de recerca d'asil per a aquest projecte. Editaré, redactaré i dirigiré activitats interactives en línia associades a l'ensenyament de la comunicació intercultural i els patrons de migració.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"