Estades temàtiques / Gestió de la no maternitat / Olot

ANNA Mª MORERO BELTRÁN (EN LÍNIA)

Del 14 de març de 2022 al 21 de març de 2022

ANNA Mª MORERO BELTRÁN (EN LÍNIA)
Professora associada al Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona
Barcelona

Biografia

Anna Morero és professora associada al Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona. Té un doctorat en Sociologia i un màster d'Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania de la mateixa universitat. Els seus interessos de recerca estan relacionats principalment amb l'estudi de la construcció social de les tecnologies reproductives, la diversitat familiar, la violència sexista i la sexualitat. Ha participat en diversos projectes de recerca competitiva i en convenis de recerca amb l'administració pública. Ha publicat diversos articles científics en aquests àmbits. En aquests moments és codirectora del màster Famílies i Societat a l'especialització de postgrau Gènere, Diversitat Familiar i Exclusions de la Universitat de Barcelona. També és integrant del grup consolidat de recerca
(SGR-1145 2017-2021) Copolis "Wellbeing, Community and Social Control", i del grup consolidat d'innovació a la docència (GIDC-UB-140/13)
CEFOCID-Copolis, ambdós de la Universitat de Barcelona.

Projecte

Soc coautora del llibre Negotiating Non-Motherhood: Representations, Perceptions and Experiences. M'uniré als companys i companyes per compartir avenços.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"