Estades temàtiques

ALAN HOWLEY

Del 25 d'abril de 2022 al 1 de maig de 2022

ALAN HOWLEY
Actor
Dublin, Irlanda

Biografia

L'Alan va començar a actuar al Dublin Youth Theatre i posteriorment va estudiar interpretació al Dartington College of Arts, a Devon. També s'ha format en la concepció d'actuacions contemporànies al Desperate Optimists Theatre a Green Room (Manchester) i a Theatre Maker Summer School (amb el Goat Island Theatre de Chicago) al Centre for Contemporary Arts de Glasgow. El 2020, l'Alan va ser un artista associat i va rebre beques d'Axis Ballymun i del Riverbank Arts Centre, on va escriure un esborrany del nou espectacle Remember You Must Die. Es dedica al teatre professional des del 1989, fent residències artístiques al Junction Arts Centre (Cambridge), al programa SPACE de The Performance Corporation i a MAKE del Tyrone Guthrie Centre. També ha participat al Pan Pan’s Mentorship Programme. I ha actuat en obres en l'àmbit nacional i internacional, al Dublin Theatre Festival, al Dublin Fringe Festival, a l'Edinburgh Fringe; també en festivals a França, Alemanya, Dinamarca, Països Baixos, Finlàndia, Suècia, Bèlgica i Malàisia. Les obres en solitari de l'Alan s'han pogut veure a ICA London, CCA Glasgow i al festival Expo Live Art de Nottingham. És director del grup artístic Breach & Quinn. Se n'ha representat al Project Arts Centre, al Carlow Arts Festival, al Galway Theatre Festival, al Theaterszene Europa Festival (Colònia) i al George Town Festival (Malàisia).

Projecte

Vaig ser seleccionat amb els meus companys a CREATION 21/22, un programa realment únic creat per als artistes escènics en totes les etapes de la seva carrera i en una varietat de disciplines (dansa, teatre, circ, espectacle, art de la performance, arts de carrer), per desenvolupar la seva pràctica, xarxa, aprendre i mostrar el treball. Inclourà oportunitats de col·laboració presencial a Irlanda, així com una residència internacional el 2022. El projecte ofereix oportunitats de desenvolupament artístic mitjançant mentoring, coaching, residències i oportunitats de presentació "en curs" com a part del Carlow Arts Festival, Dublin Dance Festival, National Festival de Circ i Festival Danseur. Aquest projecte és una oportunitat per col·laborar profundament amb artistes de diverses formes d'art escènic i àrees d'experiència. Aquesta residència se centra específicament en artistes intèrprets de la regió de l'est i sud-est d'Irlanda, així com en socis europeus. Es dissenyarà mà a mà amb creadors del món del teatre, la dansa i el circ/art al carrer/espectacles per assegurar-se que ofereix als artistes participants el que necessiten en aquest moment. El projecte és flexible i se centrarà en la creació d'espais per donar suport als artistes de les maneres que necessiten actualment.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"