Estades individuals

SUMMER MEADOW PHILLIPS

Del 22 d'octubre de 2021 al 29 d'octubre de 2021

SUMMER MEADOW PHILLIPS
Escriptora
Andalusia (Espanya) i Bollington (Regne Unit)

Biografia

Els projectes de Summer són una simbiosi d'art i ciència, i utilitzen enfocaments multidisciplinaris per plantejar qüestions mediambientals clau que sorgeixen de les percepcions humanes i els comportaments subsegüents. Actualment, Summer escriu una sèrie d'històries curtes de ciència ficció interconnectades, basades en les percepcions i creacions del món: explora els temes de l'especisme, les ecologies alterades i la teoria dels universos paral·lels. La força motriu és com la nostra percepció dels animals no humans afecta la forma en què el nostre món podria reconstruir-se, per prosperar o decaure.

Col·lecció de continguts en curs: Millimetre. Una col·lecció de continguts de ficció especulativa basats en el concepte de Umwelt, l'experiència i el valor de la vida animada no humana.

Projecte

El qüestionament de com els éssers humans consideren els éssers no humans és la base d'aquesta investigació sobre les ments humanes, les ments animals i com ambdues s'entrellacen. Mirant més enllà del nostre món real, cap a mons alternatius oferts per la ciència i la ficció especulativa, podem explorar més profundament els nostres embolics comuns i compartits. Durant la meva residència escriuré i editaré la col·lecció en curs, a més de seguir investigant com el que llegim afecta la nostra manera de viure.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"