Estades temàtiques

ABHIMANYU SHARMA

Del 2 de novembre de 2021 al 12 de novembre de 2021

ABHIMANYU SHARMA
Professor adjunt, JNU, Nova Delhi
Nova Delhi

Biografia

Abhimanyu Sharma és professor adjunt de lingüística alemanya a la Universitat Jawaharlal Nehru (JNU), Nova Delhi. Es va graduar amb un doctorat en Lingüística de la Universitat de Cambridge el 2019. La seva dissertació va versar sobre una anàlisi comparativa de les polítiques lingüístiques de la Unió Europea i l’Índia. Abans d’unir-se a Cambridge, va completar un mestratge en Lingüística Alemanya a la Universitat de Berna i un altre en Literatura Alemanya Medieval a la Universitat de Bremen. Ha rebut diverses beques, entre les quals la Beca Internacional de Cambridge i la Beca d’Excel·lència Suïssa, i va ser convidat a rebre beques a Pennsilvània i Praga. Actualment està treballant en el desenvolupament de la seva dissertació en una monografia sota el títol provisional Reconceptualising Power. Lessons from Comparative Language Policy Research (Reconceptualitzant el poder. Lessons from Comparative Language Policy Research). A més de la política lingüística comparativa, ha treballat en els drets lingüístics a Luxemburg i l’Índia, i en el paper de l’anglès com a facilitador de la mobilitat social a l’Índia.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, treballaré en un estudi comparatiu de les polítiques lingüístiques d'Irlanda de Nord i Manipur. En concret, em centraré en comparar l'escocès de l'Ulster i el Meitei, les llengües associades als grups històricament dominants a Irlanda de Nord (protestants) i Manipur (Meitei) respectivament. L'objectiu és comparar els moviments lingüístics protagonitzats per aquestes comunitats i la interacció d'aquestes llengües en un escenari post-conflicte amb les que han estat històricament marginades en aquestes polítiques.

Nota: Estic treballant en aquest projecte amb el Dr. Peter Gardner (York).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"