Estades temàtiques / Redisseny d’escoles Covid-19 / Olot

BODIL HOVALDT BØJER (EN LÍNIA)

Del 24 de gener de 2022 al 28 de gener de 2022

BODIL HOVALDT BØJER (EN LÍNIA)
Investigadora
Suècia i Dinamarca

Biografia

Bodil Hovaldt Bøjer, doctora en Disseny La Reial Acadèmia Danesa Bodil Bojer (Dinamarca, Suècia), doctor, és un investigador de la Reial Acadèmia Danesa. La seva recerca examina la relació entre el disseny de l’espai d’aprenentatge i les pràctiques pedagògiques des d’una perspectiva de disseny amb un enfocament particular en els processos, mètodes i eines de disseny participatiu. Bodil va completar el seu doctorat industrial, ‘Unlocking Learning Spaces - an examination of the Interplay between the design of learning spaces and pedagogical practices’ el 2019, on va utilitzar un enfocament d’investigació a través del disseny en diversos experiments de disseny en col·laboració amb l’agència de disseny danesa Rune Fjord Studio i la Reial Acadèmia danesa. És membre de la xarxa de recerca europea Drapes (Disseny, Investigació i Pràctica en Espais Educatius) i actualment participa en el projecte de recerca europeu CoReD (Redisseny en Col·laboració amb les Escoles). A més, Bodil té un màster en Història de l’Art i Estètica i Cultura i compta amb més de 10 anys d’experiència pràctica en el disseny espacial.

Projecte

Covid-19 ha impactat l’educació a tot el món, ja que ha obligat a les escoles a alterar el seu marc educatiu físic, social i pedagògic. A Faber, nosaltres (un equip interdisciplinari i internacional amb base a Dinamarca, Suècia, Bèlgica i Espanya) discutirem i compararem com les escoles de Catalunya, Dinamarca, Suècia i Bèlgica s’han adaptat a aquesta situació. Com han canviat físicament les escoles i com això ha afectat les pràctiques educatives i socials? L’objectiu del nostre projecte és crear un coneixement de la situació actual de les escoles durant la pandèmia que beneficiï el desenvolupament escolar en el futur.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"