Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

CHARO ALTABLE

Del 17 d'abril de 2018 al 27 d'abril de 2018

CHARO ALTABLE
Professora jubilada de pedagogia terapèutica en una escola de secundària, psicoterapeuta, escriptora, traductora d’italià i experta en educació i gènere.
València

Biografia

Charo Altable Vicario és professora de formació en coeducació emocional i prevenció de la violència en centres de formació de professora del màster en Igualtat de la Universitat del País Basc, investigadora i escriptora de qüestions d’igualtat entre homes i dones i d’educació emocional i sexual i prevenció de la violència (ira, amor, planificació de la vida).

Sempre desitjant difondre una educació que vinculi la dimensió reflexiva i mental amb les dimensions corporals i emocionals corresponents. Al llarg de la dècada actual ha estat utilitzant també el teatre en el camp de la recerca i el gènere (dis-opressivitat formulada per Boal) en el seu treball amb adolescents i joves de secundària.

El seu treball s’està estenent a través de classes, conferències i tallers arreu de la comunitat educativa.

Projecte

Durant la meva estada a la Residència Faber em dedicaré a pensar en el meu treball educatiu i terapèutic, fer-ne una síntesi per arribar a tota la comunitat, incloent-hi la majoria de famílies, professors, estudiants i institucions gràcies a la narració de contes, a vídeos i a altres ensenyaments emocionals, materials adequats per ser divulgats en les xarxes socials. Espero que la qualitat de la comunicació amb els altres companys de la residència em permeti assolir aquests objectius.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"