Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

JENNIE SCHAEFFER

Del 8 d'abril de 2018 al 15 d'abril de 2018

JENNIE SCHAEFFER
Doctora, cap de divisió de disseny de la informació i investigadora
Eskilstuna

Biografia

Els seus interessos de recerca se centren en el disseny participatiu i els mètodes d’innovació, especialment la photo-elicitation. Actualment treballa en un projecte de redisseny de preescolar i explora les fotos fetes pels nens com a formes d’articular l’experiència del lloc dels nens petits. També investiga com crear espais ambigus per donar suport a les noves cultures d’innovació en les organitzacions utilitzant fotografies, imatges i sondejos. Treballa com a investigadora i Cap de la Divisió de Disseny d’Informació a l’Escola d’Innovació, Disseny i Enginyeria de la Universitat de Mälardalen a Suècia.

Projecte

El projecte en què em centraré durant la meva estada a la Residència Faber és el projecte de recerca Norm-aware pre-schools  enfocat en com les converses fotogràfiques amb nens petits podrien articular les seves perspectives en un procés de disseny participatiu. L’objectiu general de l’estudi Norm-aware pre-schools (2016-2019) és (re)innovar els locals de pre-escolar des d’una perspectiva de gènere i joc que tingui en compte les normes. L’estudi en el qual treballaré va incloure 27 nens, de 3 a 5 anys d’edat, de tres preescolars d’una ciutat mitjana de Suècia que van usar un iPad per gravar i reflectir els llocs de la seva escola com a part de la primera fase del projecte. Els nens van explorar llocs que els agradaven, llocs que no els agradaven o llocs que poques vegades visitaven. El procés va explorar les possibilitats d’involucrar els nens com a experts dels seus propis entorns, oferint-los la tècnica de photo-elicitation per generar dades que puguin influir en el disseny de les seves futures instal·lacions preescolars.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"