Estades temàtiques / ROBÒTICA / Olot

SELÇUK BALAMIR

Del 7 de maig de 2018 al 22 de maig de 2018

SELÇUK BALAMIR
Doctorand
Amsterdam

Biografia

Selçuk Balamir és dissenyador de professió, investigador de professió i de tendència activista. Els seus principals interessos són les interseccions entre la producció creativa, la política radical i els sistemes ecològics, i també està involucrat en pràctiques d’interferència cultural, construcció intencional de comunitats i campanyes de justícia climàtica. Actualment és PhD Fellow a la Amsterdam School for Cultural Analysis, investigant les implicacions de sostenibilitat de les cultures de disseny “postcapitalistes” que practiquen el “commoning”: en quina mesura la producció de valor compartit (en contraposició al valor d’intercanvi) en les pràctiques emergents de producció entre pares, codi obert i fabricació digital prefiguren una base nova i sostenible per al disseny de productes i reorienten la producció i distribució d’artefactes materials cap a configuracions viables, desitjables i equitatives?

Projecte

Tinc la intenció de dedicar el meu temps a Faber a sintetitzar els principals resultats del meu projecte d’investigació i finalitzar la introducció i conclusió de la meva tesi. Aquesta residència em donarà l’oportunitat de profunditzar la meva reflexió sobre els usos (i abusos) socials, polítics i ecològics del disseny i la tecnologia en general i de la robòtica en particular. Vull desenvolupar formes de presentar el meu treball a una diversitat de disciplines, tals com a professionals creatius, acadèmics ecosocials i polítics.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"