Estades temàtiques / ROBÒTICA / Olot

GILLES MATEU

Del 11 de maig de 2018 al 13 de maig de 2018

GILLES MATEU
Cap d’estudis a IMERIR
Perpinyà

Biografia

Va obtenir un màster en Informàtica i Automatització l’any 2000. Va treballar en R + D en sistemes Unix i GNU / Linux, després en Arquitectura de TI i centres de dades amb GNU / Linux. Actualment és cap d’estudis i director de TI a IMERIR.

Projecte

A IMERIR, volem desenvolupar la part “Maker” dels nostres alumnes i promoure l’ús de les noves technologies a la regio de Perpinyà amb l’ajuda de Squaregolab, el FabLab de Perpinyà. Els estudiants utilitzen aquest FabLab per intercanviar, experiementar, modelar les idees i els projectes. Els professors utilitzen aquest MakerSpace per als cursos TD (Treballs Dirigits) i els cursos TP (Treballs Pràctics). Tot això permet d’aplicar els coneixements adquirits durant els cursos teòrics fets a l’IMERIR. SquaregoLab i IMERIR corganitzen el Perpignan Mini Maker Faire i l’Open Bidouille Camp.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"