Estades temàtiques / ROBÒTICA / Olot

CARLOS LIZARBE DE LUIS

Del 11 de maig de 2018 al 14 de maig de 2018

CARLOS LIZARBE DE LUIS
Vicedirector del CIFP Don Bosco
Errenteria (Guipúscoa, País Basc)

Biografia

Professor d’electrònica en Formació Professional. Compromès amb la innovació tant tecnològica com metodològica en la formació professional. Membre del grup Gutenberg3D també va organitzar un concurs de projectes científic tecnològic, els DB-Sariak.

El 2012 va crear el primer laboratori d’impressió 3D en un centre de FP del País Basc (Ikaslab). Posteriorment, altres quinze centres es van sumar a la iniciativa, i actualment coordina aquesta xarxa.

És membre d’Enabling the future i ha creat diverses pròtesis per a nens; per això el 2016 va rebre el premi a la millor bona pràctica en un Centre de FP d’Euskadi.

Actualment al seu centre el professorat treballa la VT-IC (Vigilància Tecnològica i Intel·ligència Competitiva) i estan immersos en un procés de canvi metodològic cap a l’educació en valors i per competències mitjançant l’aprenentatge basat en reptes intermodulares).

Projecte

Durant la meva estada a Faber, vull compartir experiències sobre innovació metodològica en l’entorn STEAM. M’interessa treballar sobre les novetats en llenguatges de programació gràfics que apropen l’electrònica i la robòtica als més petits. M’interessa també treballar la incorporació de la dona als àmbits tecnològics industrials. Però, sobretot treballar el concepte de treball col·laboratiu en xarxa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"