Estades temàtiques / ROBÒTICA III / Olot

DAN GARCIA

Del 8 de maig de 2020 al 10 de maig de 2020

DAN GARCIA
Professor d’enginyeria al departament EECS de la UC Berkeley
Berkeley (Califòrnia)

Biografia

​Dan Garcia és professor d’ensenyament al departament EECS de la UC Berkeley. Seleccionat com a Educador i Conferència Distintiva d’ACM, i vicepresident d’ACM SIGCSE, és un líder nacional en el moviment “CSforALL”, portant ciències atractives de la computació a estudiants normalment poc representats en el camp. 

El curs Bellesa i alegria de la informació (BJC) que ha codesenvolupat ha estat compartit amb més de 800 professors de secundària de tot el món. Al seu curs s’hi matriculen regularment més del 50% de dones, amb un màxim del 65%. Va publicar el récord del campus per a un curs d’introducció a la informació, i ja és dels cursos de la nació amb un percentatge més elevat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"