Estades temàtiques / NOU PERIODISME II / Olot

ESTEFANIA BEDMAR

Del 29 de setembre de 2018 al 30 de setembre de 2018

ESTEFANIA BEDMAR
Fotògrafa i periodista
Catalunya

Biografia

Llicenciada en Periodisme (UAB), postgraduada en Fotoperiodisme (UAB) i amb formació en fotografia documental i d’autor. Ha treballat com a fotoperiodista en mitjans de comunicació com El País o Tot Sant Cugat, i les seves fotografies també es publiquen a Mondosonoro i Jornada. Forma part de l’equip del CFD Barcelona (Centre de Fotografia Documental) i és sòcia treballadora del col·lectiu d’acció periodística SomAtents, on exerceix d’editora gràfica, fotògrafa i docent. Actualment està focalitzant-se en el vessant de la fotografia documental i d’autor i en el desenvolupament de projectes personals.

Projecte

Amb un recorregut visual per l’obra de fotògrafes clàssiques i contemporànies i debats grupals, juntament amb Claudia Frontino proposem reflexionar sobre l’important paper de les dones fotògrafes. Sovint invisibilitzades, les dones som un agent imprescindible dins de la història de la fotografia i volem despertar l’interès pel llegat que estem deixant i que sovint se’ns ha negat. Dins de la xerrada s’inclou el visionat de treballs fotogràfics, debat sobre l’estat actual del sector i un repàs a la història de la dona dins d’aquesta professió.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"