Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

ALFRED VERNIS

Del 25 de gener de 2019 al 31 de gener de 2019

ALFRED VERNIS
Doctor en Gestió Pública i No Lucrativa (NYU)
Barcelona

Biografia

Els seus interessos de recerca son la innovació social i la sostenibilitat aplicada al món local i rural. Ha estat treballant amb emprenedors socials a diferent llocs d’Espanya. I ara està investigant com crear innovació social en territoris específics.  

Col·labora com a investigador a l’Institut d’Innovació Social d’ESADE, a la Universitat Ramon Llull.

Projecte

Hem iniciat un projecte anomenat Territori i Innovació Social (Terris) per treballar des del territori amb l’objectiu d’entendre el repte demogràfic i lluitar-hi en contra. Un repte que entenem que hem de treballar d’una forma holística ja que tracta diferents desafiaments, com l’envelliment de la població, la manca de feina, la falta de mobilitat, la formació, etc. I el volem treballar primer enfortint els lideratges locals que ja hi ha al territori.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"