Estades temàtiques / DESENVOLUPAMENT LOCAL / Olot

PEDRO MACEDO

Del 24 de gener de 2019 al 26 de gener de 2019

PEDRO MACEDO
Activista i investigador del clima
Porto

Biografia

Membre i networker de la comunitat global del canvi. Investigador de clima activista a la Universitat de Lisboa i DRIFT (Institut d’Investigacions Holandeses per a transicions, com a convidat). Més de 20 anys d’experiència en projectes de sostenibilitat participativa regionals i locals de 50 comunitats, amb ONG, empreses, universitats i governs. Investigador del projecte Municipalitats en Transició. Membre del ‘Climate Reality Leadership Corps’ engegat per Al Gore. Empresari social. Pare de dos fills i profundament connectat al Camí de Santiago.

Projecte

Afrontar límits, com els límits planetaris, és una oportunitat per reimaginar la societat. A tot el món un nombre creixent de ciutadans s’uneixen proactivament a les seves comunitats per crear un canvi positiu, per enfortir la resiliència i la sostenibilitat. Amb l’objectiu de crear sinergies, el Moviment de Transició va iniciar el projecte “Municipis en transició” el 2017. L’objectiu principal és crear un marc clar per a què els grups de Transició i els Municipis puguin crear un canvi sostenible, combinant el compromís de la comunitat i els recursos. Es va establir un enfocament d’investigació d’acció participativa. La Garrotxa és un dels pilots que prova aquest marc innovador.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"