Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA II / Olot

RUNE FJORD

Del 11 de març de 2019 al 18 de març de 2019

RUNE FJORD
Kunstner i dissenyador
Copenhagen

Biografia

Rune Fjord Jensen estudia a l’escola d’art de Kolding, a l’Escola de Disseny de Dinamarca i en l’Acadèmia de Belles Arts de Reykjavik, Islàndia. Rune ha treballat professionalment amb l’art i el disseny durant 20 anys a, entre d’altres, Bosch & Fjord i ara Rune Fjord Studio. Va ser un dels impulsors del desenvolupament de l’interior en Ordrup School ia la biblioteca de Hjørring, on la interacció entre l’espai i l’aprenentatge va ser el factor principal. També ha treballat amb el marc espacial en diverses universitats, escoles i biblioteques, en empreses i institucions, així com en l’àrea urbana. També és un orador molt sol·licitat i ha realitzat innombrables tallers sobre l’espai com a eina.

Projecte

El projecte en el qual treballarem (Mie Guldbæk BrønsBodil Hovaldt Bøjer i jo) és un projecte educatiu centrat en la vinculació entre disseny i pedagogia. La idea errònia que els nous espais canvien la pràctica pedagògica simplement pel seu disseny espacial està en el camí del desenvolupament pedagògic com a part de les remodelacions i/o ampliacions dels edificis educatius. A través del desenvolupament i prova de diversos tipus d’activació d’entorns d’aprenentatge innovadors d’acord amb les habilitats del segle XXI, volem ajudar els professors a treballar activament en el disseny de l’espai físic i als dissenyadors a crear un disseny espacial basat en la pedagogia i en les necessitats reals dels usuaris.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"