Estades temàtiques / FILOSOFIA POLÍTICA / Olot

PAU BOSSACOMA

Del 28 de març de 2019 al 31 de març de 2019

PAU BOSSACOMA
Professor associat i assessor jurídic
Catalunya

Biografia

Pau Bossacoma Busquets és professor associat de dret constitucional i de dret administratiu a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i assessor jurídic del Govern de la Generalitat de Catalunya. És membre de l’Observatori de l’Evolució de les Institucions i del Edinburgh Centre for Constitutional Law. És llicenciat en Dret i també en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Té un màster en ciències jurídiques i és doctorat en dret. És autor de diversos llibres, capítols i articles acadèmics sobre constitucionalisme, democràcia, ciutadania, autodeterminació, secessió, sobirania i autonomia territorial.

Projecte

Vull reflexionar sobre les dificultats i els problemes de la secessió unilateral en contextos liberal-democràtics com ara la polarització, el no-reconeixement, la coerció, l’anarquia, la inseguretat jurídica i la creació de poders públics de nova planta.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"